CURS DE MECANOGRAFIA

Si paréssim per un moment a comptar el temps que destinem a escriure qualsevol tipus de text amb l’ordinador, ens faríem creus del temps que perdem escrivint amb dos dits i mirant el teclat. És per això, que aprendre correctament mecanografia (memoritzar el teclat per poder escriure amb tots els dits sense baixar la vista per buscar les tecles), s’ha convertit en un objectiu primordial per guanyar temps a l’hora d’escriure en un teclat i poder destinar aquest temps que hem guanyat a d’altres tasques.

Si tens un treball de cara al públic, si has de fer una entrevista o prova de treball o si només vols practicar per practicar, has de tenir una bona mecanografia utilitzant el teclat sense mirar i combinar velocitat i escriptura, evitant faltes ortogràfiques. A més t’aportarà un grau de confiança a l’hora de fer o redactar, qualsevol tipus de text en l’ordinador.

Començant per petits exercicis, amb frases molt curtes les lliçons van augmentant el grau de dificultat, a mida del teu nivell. Més tard, combinaràs paraules amb frases curtes i acabaràs fent textos de gran format, tot superant els diferents exàmens de nivell.

Mitjana de ppm en infants fins a 12 anys 160 – 180

Mitjana de ppm en joves de 12 a 18 anys 280-320

Mitjana de ppm en adults + 18 anys 380 – 500

Programes específics i proves especials per assolir els continguts i diploma acreditatiu al final del curs, amb certificació de les pulsacions per minut.