INFORMÀTICA

En aquests moments, els avenços tecnològics ens remeten sempre a una activitat frenètica pel que fa a ordinadors es refereix. Bloc, Facebook , wordpress, enllaç, correu electrònic …… són alguns dels termes que s’utilitzen amb normalitat en el nostre dia a dia . A més sabem que qualsevol treball ens va a exigir el màxim grau en Tecnologies de la Informació i la Comunicació que tenim a la nostra disposició i aplicar-les correctament .

Per això hem millorat el nostre curs d’informàtica ja que durant molts anys hem desenvolupat cursos específics i ara també amb CEINA, una modalitat particular per començar quan vulguis, els dies que necessitis i és més , al teu ritme , escollint l’horari que tu determinis , al matí o a la tarda . Com si d’un gimnàs es tractés , podràs disposar del teu temps de formació com més t’agradi.També pots escollir la modalitat de professor particular.

En els nostres cursos treballarem els aspectes més importants de cada un de les àrees i a més a més podràs complementar amb qualsevol de les nostres tutories personalitzades per a qualsevol aclariment que necessitis un cop al mes.

A més a més, qualsevol que sigui la teva modalitat escollida i com marca el nostre projecte educatiu els nostres cursos disposen d’aquestes certificacions .